0m os og vores samarbejdspartner

Velkommen til Convention Bornholm 

Convention Bornholm er et netværk af en bred vifte af Bornholmske virksomheder og organisationer, som via et nyt service koncept tilbyder rådgivning til at sammen-sætte firma events, konferencer og møder på "Østersøens Perle" Kunden behøver blot at skitsere sine overordnede ønsker og behov, så påtager vi os at arrangere hele arrangementet fra ankomst til afgang.

Vores motto er: "A better solution", og vi arbejder tæt sammen med vores kunder, samt store netværk.
Dette for at kunne præsentere unikke, men stadigvæk enkle og gennemskuelige løsninger for ethvert behov og ønske indenfor alle former for firma arrangementer.

Folkene bag Convention Bornholm, Annelie Rosenlund og Jørgen Oldenburg, har lang erfaring indenfor møde og events branchen, og vi bor selv på Bornholm.
Derfor kender vi de mange muligheder, der eksisterer, for at gøre jeres næste events til en succes, uanset om det skal vare en eller flere dage.

Det kan være afholdelse af; salgsmøde, teambuilding, jubilæum, eller anden form for arrangementet, så har vi altid flere gode ideer og løsninger, hvad enten der skal indgå kultur, kunst, wellness, gourmet oplevelser, eller anden form for aktiviteter.
    

Vores vision er at udnytte de utallige muligheder som Bornholm rummer indenfor natur, faciliteter og gourmetoplever til at arrangere specielle firmaevents, møder & konferencer samt kursus- & uddannelsesforløb hvor deltagerne får både indlæring, motivation og fornøjelse til gavn for dem selv og deres firma.

Mød teamet hos Convention Bornholm:

Indehaver, Jørgen Oldenburg
Partner, Annelie Rosenlund
Advisory Board, Steen Hoffmann
Facilitator og formidler, Rikke Thygesen

På Bornholm arbejder vi blandet andet sammen med:

Besøg gerne vores samarbejdspartner ved at klike på navnet. 

Øvrige samarbejdspartner: 

Besøg gerne vores samarbejdspartner ved at klike på navnet.