Kursus & Uddannelse

Uanset om opholdet er på 1, 2 eller 7 dage, er det vores plan at sikre det bliver en oplevelse der passer til jeres ønsker.  

Vi arbejder ikke med færdige pakkeløsninger da alle er unikke og har individuelle krav og ønsker og vi har derfor ingen begrænsninger men arbejder sammen med alle former for overnatningssteder som hoteller, vandrehjem, campingpladser, hytter og sågar et CO-neutralt mødelokale er tilgængeligt og vi kan selvfølgelig også arrangere udenoms aktiviteter til lands, til vands eller i luften.

Da vi selv bor på øen og følger alle arrangementer på tæt hold så vi kan sikre stor faglighed samt bedst mulige service før, under og efter jeres arrangement.

Convention Bornholm har desuden et stort netværk af foredragsholdere og kan arrangere forskellige former for underholdning eller afslapning som f.eks. wellness, golf eller naturoplevelser.

Giv os blot et par stikord så udarbejder vi et oplæg der vil supplere den faglige del med en personlig og nærværende kvalitets oplevelse der gør at resultatet bliver så optimalt som muligt. 

Tid til indlæring og fordybelse
Inspirerende foredragsholdere
Lokaler til en hver lejlighed